Cuvée Sarazzine 2019

125,00 kr.

Cuvée Sarazzine 2019, Domaine du Serre des Vignes, AOP Grignan Les Adhémar, Vinområde Rhône, Frankrig

Denne rødvin har en intens smuk lilla farve. Vinens duft er fyldt med noter af lakrids, kaffe, peber, blandet med noter af meget modne røde frugter og noter af syltede blommer. Vinen i munden byder på en masse finesser med frugt og krydrede noter, og de meget fine tanniner giver en vedholdende smag og stor elegance i afslutningen. Vinen kan drikkes til alle måltider og drikkes bedst ved 17 grader. Vinen kan gemmes i op til 10 år.

Vinen er lavet på 90 procent Syrah og 10 procent Viognier, som normalt bruges til hvidvin. Det er en meget interessant og usædvanlig blanding af druer, der kun laves i Grignan Les Adhémar og i Côte Rôtie i det nordlige Rhône.

Druerne er håndhøstet og er macereret 3 uger på skallerne og gæret koldt. Vinen har ligget på gamle fade fra flere forskellige bødkere for at skabe store kompleksitet. Alkoholprocent 14.

Vinplanterne vokser i jord, der hovedsageligt består af fint ler og groft sand med lag af mergel og kalksten i undergrunden. Vinmarken ligger for foden af det imponerende bjerg La Lance.

Vinen er dyrket og vinificeret økologisk. Vingården er certificeret AB, Agriculture Biologique, i 2010.

Kategori

15 på lager

-
+

Bopæl i Halsnæs kommune?

Vi leverer i perioder vin til nærområdet i Halsnæs kommune.
Har du bopæl her og ønsker vinen leveret til døren?
Kontakt os og hør hvornår vi kan levere.

Bekræft at du er over 18 år