Biodynamisk rødvin - Claude Vinsobres

Vinsobres cuvée Claude – biodynamisk rødvin

Pr. flaske v/ køb af 1: 189,00 kr.

Pr. flaske v/ køb af 3:

165,00 kr.

Vinsobres cuvée Claude 2017, AOP Cru des Côtes du Rhône AOC Vinsobre, Domaine Vallot le Coriancon, vinoområde Rhône, Frankrig

Denne Vinsobres cuvée Claude har en smuk dyb rød-lilla farve. Den dufter udtryksfuldt og behageligt af krydderier og små syrlige frugter. Vinen er fyldig i munden med strejf af krydderier med vaniljetoner. Det er en balanceret vin med masser af substans, og den holder sig godt i mindst 10 år. Serveres mellem 16 og 18° C. Alkoholprocenten er 13,5.

Denne Vinsobres cuvée Claude passer drikkes til kraftig mad, svampe og modne oste.

Vinen er på lavet på 70 procent grenache og 30 procent syrah på 65 år gamle vinstokke.

Druerne er håndplukket og macereret (ligget på drueskallerne) i 15 til 21 dage under temperaturkontrol. Derefter lagret i traditionel betontank.

Vinsobres cuvée Claude er dyrket og vinificeret biodynamisk og Domaine Vallot le Coriancon er certificeret biodynamisk, Demeter.

På lager

-
+

Bopæl i Halsnæs kommune?

Vi leverer i perioder vin til nærområdet i Halsnæs kommune.
Har du bopæl her og ønsker vinen leveret til døren?
Kontakt os og hør hvornår vi kan levere.

Beskrivelse

Vinsobres cuvee claude 2017. Biodynamisk rødvin

Biodynamisk Rødvin fra Biovignes

Vinsobres cuvée Claude 2017, AOP Cru des Côtes du Rhône AOC Vinsobre, Domaine Vallot le Coriancon, vinoområde Rhône, Frankrig

Denne Vinsobres cuvée Claude har en smuk dyb rød-lilla farve. Den dufter udtryksfuldt og behageligt af krydderier og små syrlige frugter. Vinen er fyldig i munden med strejf af krydderier med vaniljetoner. Det er en balanceret vin med masser af substans, og den holder sig godt i mindst 10 år. Serveres mellem 16 og 18° C. Alkoholprocenten er 13,5.

Denne Vinsobres cuvée Claude passer drikkes til kraftig mad, svampe og modne oste.

Vinen er på lavet på 70 procent grenache og 30 procent syrah på 65 år gamle vinstokke.

Druerne er håndplukket og macereret (ligget på drueskallerne) i 15 til 21 dage under temperaturkontrol. Derefter lagret i traditionel betontank.

Vinsobres cuvée Claude er dyrket og vinificeret biodynamisk og Domaine Vallot le Coriancon er certificeret biodynamisk, Demeter.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bekræft at du er over 18 år