Biodynamisk rødvin

Vinsobres le Haut des Côtes – biodynamisk rødvin

Pr. flaske v/ køb af 1: 195,00 kr.

Pr. flaske v/ køb af 3:

169,00 kr.

Vinsobres le Haut des Côtes 2017, AOP Cru des Côtes du Rhône AOC Vinsobres, Domaine Vallot Le Coriancon, vinområde Rhône, Frankrig.

Denne røde cru vin fra Domaine Vallot Le Coriancon i Vinsobres har en flot mørk rubinfarve. Den dufter behageligt af sorte og røde frugter og krydderier. Smagen er fyldig og afbalanceret med fine og silkebløde tanniner og en meget lang afslutning præget af sorte frugter og krydderier.

Vinen kan nydes til al slags kraftig mad og f.eks. til oste og chokoladedesserter.

Vinen er lavet på en blanding af 65 procent Grenache Noir, som bringer frugt og rundhed, suppleret med 25 procent Syrah, der giver krydderier og 10 procent Mourvèdre, der former struktur og konsistens. Stokkene er 45 år gamle og vokser 400 meter over havet på toppen af en bakke med veldrænet ler-kalkstensjord.

Druerne er håndhøstet og fermenteringen er traditionel med lange gæringer i over 20 dage. Vinen er lagret 6 til 8 måneder på tønder med månedlige kontroller hver tredje måned. Vinen fra de forskellige druer blandes i takt med at lagringen skrider frem. Der foretages ingen sulfitering under lagring.

Domaine Vallot Le Coriancon er certiciferet Demeter biodynamisk.

På lager

-
+

Bopæl i Halsnæs kommune?

Vi leverer i perioder vin til nærområdet i Halsnæs kommune.
Har du bopæl her og ønsker vinen leveret til døren?
Kontakt os og hør hvornår vi kan levere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bekræft at du er over 18 år